Prima etapă înainte să devin videograf…

Salut! Dacă ai ajuns la acest articol însemnă că știi cum mă cheamă deja. Totul a început prin primăvara anului 2014. Părinții mei tot insistau să merg cu ei la o nuntă, recunosc nu-mi plăcea atunci să particip și tot încercam să mă sustrag de a merge cu ei. Dar nu am avut de ales și am fost nevoit să merg. Toată ziua am fost cu ochii pe fotograful de la acel eveniment, ce-i drept asa activ era căci nu avea cum să nu-ți sară în ochi. Dupa câteva zile de la nuntă eram așa setat pe ce am văzut la acel fotograf încât l-am sunat și i-am cerut o părere despre un aparat foto. Mi-a spus că este perfect pentru începători și merită să-l cumpăr.

În urmă cu două luni mi-am cumpărat telefon deci bani de aparat nu aveam, așa că am făcut un schimb cu aparatul ce-l găsisem la un domn din Tg. Mureș. De aici a început totul. Țin minte și acum ce fericit eram cu geanta pe umăr, asteptând să-l testez. Nu credeam că de la nunta care nu voiam să merg o să mi se schimbe atât de tare parcursul meu în viață și nu vreau să exagerez chiar mi s-a schimbat dar asta o să vedeți in articolele următoare.

P.S Acel fotograf, în ziua de azi îmi este prieten și a avut un rol foarte important privind această pasiune față de fotografie și mai apoi față de videografie, ca după câțiva ani să-l aleg să-mi fie și naș de cununie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *